Lördag 25/8 - DAGSFEST

• Markus Asplund

Oscar @ Spotify

Sandstroms Floorfillers 2015

Sandstroms Floorfillers 2014

Sandstroms Floorfillers 2013

Sandstroms Floorfillers 2012

Sandstroms Floorfillers 2011

Sandstroms Floorfillers 2010

Sandstroms Floorfillers 2009

Sandstroms Floorfillers 2008

Sandstroms Floorfillers 2007

Sandstroms Floorfillers 2006

Sandstroms Floorfillers 2005

Sandstroms Floorfillers 2004

Sandstroms Floorfillers 2003

Sandstroms Floorfillers 2002

Sandstroms Floorfillers 2001

Sandstroms Floorfillers 2000

TACK FÖR OSS!

Lördag 9 juni kl. 11:41

LBSB

Vi på Oscar välkomnar varmt LBSB till sommaren på Oscar! 

LBSB är fyra maskprydda män som alla är rotade i Västerås. Genom sina olika bakgrunder inom musik har medlemmarna i gruppen skapat ett unikt sound med dansanta melodier, tunga rytmer och fyndiga texter. Med över 50 inbokade liveframträdanden bara under 2017 har gruppen har börjat vinna allt mer mark runt om i landet och i takt med att spelningar avklaras växer också ryktet om LBSB som en grym liveakt. 

LBSBs musik streamas över 2.5 miljoner gånger i månaden på Spotify och har streamats över 23 miljoner gånger totalt.

Inget förköp så kom i tid! 
Åldersgräns: 18 år 
Entré: 150:-

Onsdag 2 maj kl. 14:08

NÄÄÄK & NIMO

 

 

Näääk & Nimo behöver ingen närmare presentation för den som har den minsta koll på svensk hiphop. Med ett konstant flöde av album, EP:s, och singlar har dom befäst platsen som två av de största namnen på den svenska hiphopscenen. 

 

Lyckliga gatan, Blåser min rök, Jetlag, Gungar fram, Mina gangsters, Den går bam, S.H.U.N.O och nu senast Går på moln. Listan över bangers från dessa herrar kan göras hur lång som helst. Lägger vi dessutom till alla samarbeten, features, och gästinhopp och så råder det ingen tvekan om att Näääk & Nimo hör till det absoluta toppskiktet av dagens hiphopscen.

 

2016 såg vi återigen Näääk som programledare för säsong två av TV4s feelgood-musikserie "Lyckliga Gatan" där svenska rappare möter folkkära artister för musikaliska samarbeten som går förbi både genre och ålder.

 

Näääk & Nimo jobbar för närvarande för fullt på sitt kommande gemensamma album.

 

EJ FÖRKÖP. Kom i tid. 

Entré: 140:-

Åldersgräns: 18 år 

 

Torsdag 19 april kl. 15:13

ISA 27/7

 

 

Oscar Matsal & Bar presenterar stolt ISA, den 27/7 intar hon vår stora scen! 

Under hösten 2017 började ISA en ny resa. Efter genombrottet i Melodifestivalen tog hon ett break för att lägga en ny plan för hur hennes artistkarriär skulle se ut. Resultatet blev att gå ifrån den gamla skivbolagsstrukturen för att istället släppa musik på egna nystartade och oberoende etiketten Licious Music.
Och den nya satsningen har visat sig lyckad; singeln Perfect närmar sig 1 miljon streams och har spridit sig internationellt samt att alla släpp uppmärksammats för att det är musik som, hur ovanligt det än kan låta år 2018, faktiskt betyder något.
ISAs musik samhällskommenterar både introspektivt och extrovert. Musiken blir en ventil och låtskrivandet används på ett liknande sätt som hennes jämnåriga kanske skulle använt Instagram eller en blogg.
Med Own You (släpptes 22 mars) tar ISA ett tydligt steg mot där hon verkligen vill vara, i gränslandet mellan R&B och topplistepop, och även nu har musiken ett tydligt budskap:
“Det är en låt som jag har längtat efter att släppa i ungefär 2 år. För mig är Own You ett statement om att sticka ut hakan, våga stå för det man tycker och att på riktigt ta plats. Framförallt som tjej. Jag vill visa att det inte bara är manligt utan också kvinnligt att ha integritet och att vara stark och tuff.”
ISA har sedan sitt genombrott med Don’t stop 2015 byggt upp en stark fanbase med över 100 000 följare på Instagram och mer än 20 000 Youtube-följare, där hennes videos har över 4 miljoner visningar.

https://youtu.be/uktbWbk1JVs

Inget förköp.
Entré: 140:-
Åldersgräns: 18 år

Måndag 16 april kl. 11:03

LIVE N GRILL 2018

Missa inte sommarens bästa onsdagar! Boka ert bord till Live N Grill på 060-129811. 

Tisdag 10 april kl. 13:32

LAMIX 11/5

 

Lamix gjorde sitt intåg på hiphop-scenen år 2015 med låten ”Si Ingenting” – en remix av norska rapparen Kamelens låt med samma titel. Lamix version av låten uppmärksammades stort då den fick större spridning än originalet och har just nu över en halv miljon visningar på YouTube samt närmare en miljon streams på Spotify. Nykomlingen Lamix har på egen hand lyckats bygga en stark fanbase och med sommarens stora hit ”Hey Baby” skrev han in sig som en självklar del av framtidens hiphopscen; närmare fyra miljoner streams och fullsmockade spelningar talar sitt tydliga språk. Hösten och resten av framtiden tillhör Lamix.

Aktuell med singeln "Woh" tillsammans med Jireel.

Biljetter: https://entresundsvall.se/arrangemang/lamix/#

Ordinarie: 150:- 
Med Mittuniversitet passerkort: 120:- 

Om biljetterna är köpta med "Mittuniversitets passerkort" måste passerkortet visas upp tillsammans med biljett i dörren. UTAN passerkortet gäller full entré. 

Varmt välkomna!

Tisdag 20 mars kl. 11:46

Evenemang Jireel

Evenemanget för Jireel har ställts in tillsvidare. Vi ber om ursäkt för detta och kommer att försöka lösa ett nytt datum för evenemanget så snart som möjligt. 

 

Mer information kommer inom kort. Har ni köpt biljett redan, vänligen återkoppla till adam.salg@oscarmatsal.se alternativt ring 073-7871089 så hjälper vi er. 

 

 

Torsdag 8 mars kl. 18:16

KEN RING & TooMuch

 

KEN RING och DJ TooMuch håller den officella efterfesten för 1. Musikalisk upplevelse hos oss på Oscar fredagen den 9/3. 

 

Inget förköp! 

 

Entré: 140:- 

Åldersgräns: 20 år 

 

Varmt välkomna! 

 

Tisdag 6 mars kl. 16:52

KAOS KAOS

 

Vi presenterar nu vår nya klubb, Kaos Kaos! Varje månadsslut intar nåra av stans bästa DJs vår scen på stora dansgolvet. Evenemanget är precis vad namnet säger, ett konfettiregn ner i ett hav av dansandes glada människor som älskar musik och rörelse. Våra DJs kommer att sätta egen prägel för deras egna datum och eventuella gästartister kan förekomma. 

 

PREMIÄRKVÄLLEN 24/3
MARKUS ASPLUND
SIMON ERIKSSON

28/4
ALEXIE DIVELLO
SAXO BEAR

26/5
KRISTOFFER "KÅCE" SAMUELSSON

30/6
JOCKE SANDSTRÖM

Entré: 100kr
Åldersgräns: 23år 

Varmt välkomna till Kaoset! 

Bordsbokning: 060-129811, adam.salg@oscarmatsal.se

Torsdag 1 mars kl. 11:33

ALEXIE DIVELLO FEAT SAXO BEAR

Oscar presenterar stolt Alexie Divello tillsammans med Björn Sjölin (Saxo Bear), dessa två intar vår scen som DJ och saxofonist den 28/4, tillsammans mixar de en härlig blandning av elektroniskt, house och saxofon. 

Åldersgräns: 23 år
Inträde: 120:- 

OBS! Inget förköp, så kom i tid! 

Alexie Divello är en grym Open Format Dj!
Han gick till final i Café Opera DJ Challenge och har
varit warm up dj till: Alesso, Will Sparks, De Vet Du och Bacall & Malo.
Han har remixat många svenska artister, bl.a. Alina Devecerski, Medina, Sanna Nielsen, David Lindgren & Strobe!

Björn Sjölin aka Saxo Bear är en av Skandinaviens mest passionerade party-saxofonister. Med sin själfulla saxofon bjuder han på en energirik och magisk kväll. När han inte spelar med Alexie Divello turnerar han land och rike med sin saxofon, bla med bandet Bicyclebeat som just släppt en EP. Han har bla spelat på Idols efterfest i Globen, Peace & Love och Way Out West.

Varmt välkomna!

Tisdag 27 februari kl. 11:02