Vecka v.50

:

Veckans pasta: Tortelloni med kyckling, vitlökssås, soltorkade tomater, basilika och parmesan.

Veckans räka: Räkor i tomatconcassé med ört- och olivpotatismos som är gratinerad med fetaost.

Måndag

Kycklingschnitzel med lufttorkad skinka, parmesancremé, tomatsås och ärtor, serveras med klyftpotatis.

Scampi-Indienne med ris och mango-chutney.

Tisdag

Raggmunk med bacon, lingonsylt och messmörscremé.

Fisk- och saffransgryta med aioli.

Onsdag

Pannbiff femöring med stekt potatis och smörgåsgurka.

Gravlax i papper med lyxig hovmästarsås och färskpotatis.

Torsdag

Fläsklägg med rotmos och skånsk senap.

Kokt torsk med knaperstekt fläsk, kapris, rödbetor, brynt smör, pepparrot och pressad potatis.

Fredag

Öppen lammfärsburgare på Oscar´s vis.

Pannstekt regnbågefilé med pärstomp samt kall sås med sikrom och räkor.