Vecka v.43

:

Veckans pasta: Oxfilépasta med vitlök, svamp, grönsaker samt parmesan.

Veckans räka: Quesadillas med salsa, cremé fraiche, guacamole samt tortillachips.

Måndag

Pepparbakad kotlettrad med djion- och dragonsås samt pärstomp.

Fiskgratäng med sparris, crabfish och champinjoner serveras med pärstomp.

Tisdag

Biff Lindström serveras med gräddsås och smörgåsgurka.

Halstrad egengravad lax med dillstuvad potatis.

Onsdag

Kycklingfilé med kantarellsås, stekt potatis, picklat och svartvinbärsgelé.

Kokt torsk med äggsås serveras med kaviar och kokt potatis.

Torsdag

Rostbiff med potatis- och rotsaksgratäng, tryffelsås och smörstekta haricot verts.

Skagenspätta med kokt potatis serveras med dill och citron.

Fredag

Lammfärsburgare med chèvre, knaperstekt bacon, rostad lök samgt hemlagade pommes.

Ungsbakad lax med vitvinssås, rödlöksmarmelad och pressad potatis.