Vecka v.3

:

Veckans pasta: Emmas kycklinglasagne med grönsallad och gemolata.

Kockens val: Chili con carne med tortillachips och cremé fraiche.

Måndag

Helstekt fläskkarré m äppelmos, gräddsås och pärstomp.

Panerad spättafilé med västkuströra, kokt potatis samt dill och citron.

Tisdag

Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon.

Kokt torsk med västerbottensost, purjolök och kokt potatis.

Onsdag

Oxrullader i dijon- och dragongräddsky serveras med röstipotatis.

Operaströmming med skirat smör, potatismos och lingon.

Torsdag

Kycklingspett med jordnötssås, ris och wokade grönsaker.

Gravlaxfylld flundrafilé med vitvinssås och pressad potatis.

Fredag

Biff rydberg med pepparrotsgrädde och äggula.

Ugnsbakad lax med sparris och hollandaisesås, serveras med dillslungad potatis.