Vecka v.17

:

Veckans pasta: Pastawok med strimlad biff, grönsaker, pesto och cremé parmesan.

Kockens val: Ceasarsallad med kyckling och bacon.

Måndag

Pannbiff femöring på toast med smörgåsgurka och stekt potatis.

Scampi fritti med ris, rhode island och sauterad purjolök.

Tisdag

Schnitzel med ärtor, skysås och stekt potatis.

Regnbågsfilé med sofrito, tärnat bacon, basilikamajonnäs och pressad potatis.

Onsdag

Honungsglacerad kycklingfilé med cherrysås, pärstomp, stekta kantareller och gelé.

Kokt torsk med rödbetor, kapris, och skirat smör.

Torsdag

Gräddstuvad pytt i panna med stekt ägg.

Ugnsbakad lax med gremolata, sikromshollandaise, färskpotatis och grillad sparris.

Fredag

Grillad entrecôte med råstekt potatis, vitlökssmör, gratinerad tomat och rödvinssås.

Oscar´s fisk- och saffransgryta med aioli.