Vecka v.8

:

Veckans pasta: Spagetti bolognese med riven parmesan.

Kockens val: Stuvade morötter med stekt fläsk och korv samt kokt potatis.

Måndag

Majskyckling med cream corn, rödvinssås och stekt potatis.

Scampi med sötsursås, ris och wokade grönsaker.

Tisdag

Piccata milanese serveras med ris, ärtor och tomatsås.

Torsk med smörsås, rotfruktsjulienne, räkor samt kokt potatis.

Onsdag

Wallenbergare med potatismos, ärtor, lingon och gräddsås.

Panerad spätta med västkuströra och kokt potatis.

Torsdag

Ört- och pepparbakad karré med svampsås och potatisstomp.

Kokt torsk med sugar snaps, haricot verts, citronsås och potatisstomp.

Fredag

Biffstek med lök serveras med skysås och stekt potatis.

Ångbakad lax med pressad potatis, vitvinssås med gräslök och sikrom.